Branding

Et billede siger mere end tusind ord – og ser endnu bedre ud ...

Vil du gerne benytte dig af ny, hidtil ubrugt reklameplads og gøre et varigt indtryk i din interne og eksterne kommunikation? Vi giver dig og dine partnere denne mulighed. Og det bedste af det hele er, at du allerede ejer reklamepladsen. Det drejer sig om de elektroniske hjælpemidler, vi bruger i hverdagen, bl.a. mobiltelefoner, notebooks, MP3-afspillere m.m.

Hvordan fungerer det? Med DesignSkins®!

DesignSkins® er vinylfolier, der trykkes individuelt og skæres til, hvorefter du kan tilpasse og designe hvert produkt, helt som du vil. Dette giver dig en hel ny vifte af måder at formidle dit varemærkebudskab på. Derudover beskytter DesignSkins® også enhederne mod ridser og snavs.Notebooks, pc'er, mobiltelefoner og digitale assistenter, lommeregnere, MP3-afspillere og spilkonsoller samt borde og køleskabe kan individualiseres og bruges som varemærkeambassadører. Brug DesignSkins® til salgsfremmende aktiviteter, til understøttelse af produktkampagner eller som et merchandising-redskab, og gør et varigt indtryk. Med DesignSkins® kan du kommunikere uden ord på messer, til foredrag, ved kundepræsentationer og til møder.
Fordelsoversigt:

  • Med DesignSkins® kan du drage fordel af hidtil ubenyttet reklameplads – effektivt, iøjnefaldende og økonomisk.
  • Brug DesignSkins® til at nå forskellige målgrupper afhængigt af reklamepladsen og indsatsstedet
  • Selv kortfristede designændringer klares nemt (f.eks. i forbindelse med hyppige lanceringer af nye produkter)
  • DesignSkins® er lette at tage af og efterlader ingen mærker
  • DesignSkins® øger din virksomheds tilstedeværelse ved hjælp af ensartet virksomhedsidentitet eller kampagnedesign til dine medarbejderes elektronik.
  • Tidsfaktor: Kortfristede ideer kan implementeres direkte. Produktionstiden for vores DesignSkins® er almindeligvis 2 hverdage. Uanset om du skal bruge en gave til en kundepræsentation eller et blikfang i aktuelle anledninger, giver DesignSkins® dig maksimal frihed til at handle og reagere på dine kunders behov.
  • Ingen mindstebeløb – du kan nøjes med at købe 1 stk.
  • DesignSkins® fra DeinDesign™ er kendetegnet ved materialer i topkvalitet. Små luftkanaler på den klæbende side af folien gør, at den hurtigt kan sættes på, uden at der dannes bobler. Et yderligere laminatlag (matteret eller blankt) beskytter designet og produktet og giver det en flot finish. DesignSkins® kan ikke sammenlignes med almindelige klistermærker. Få mere at vide om DesignSkins®-kvalitet.